Feljelentés

2020.06.29. 13:50

Szolnokon baloldali aktivisták lopják a konzultációs leveleket

Rendőrségi feljelentést tett a Fidesz szolnoki szervezete a politikai baloldal legújabb videós botrányával kapcsolatosan.

Mészáros Géza

Az ügyről Tasnádi Zoltán, a közgyűlés Fidesz frakciócsoportjának és Rusvai Károly, a testület KDNP frakciójának vezetője számolt be hétfői sajtótájékoztatón.

– Először az Origo birtokába jutott a felvétel, ezután az országos média számos csatornájához is elkerült a videóanyag. A mozgóképen az látszik, hogy a megyeszékhelyen közismerten a politikai baloldalhoz köthető aktivista az egyik szolnoki ház postaládájából kilopja a nemzeti konzultációs kérdőívet – mondta el a felvétel tartalmát Tasnádi Zoltán.

– Tűrhetetlen, törvénybe ütköző, a választópolgárok számára pedig megalázó, hogy a baloldali és liberális ellenzék egy része a jogszabályokat felrúgva újabb támadást intézett a rendpárti és polgári értékrend, illetve követői ellen. Szégyen a felfogásuk, a cselekedetük. Kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, legújabban pedig a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelművé teszik, hogy ezúttal sem a magyar emberek oldalán állnak – hangsúlyozta a fideszes frakcióvezető.

– Arra is van bizonyíték, hogy ellenzéki felhasználók, internetes közösségi oldalakon, a Szolnoki Többség egyik önkormányzati képviselőjét jelölik meg, mint a konzultációs ívek begyűjtőjét. Ismert, hogy baloldali és liberális politikusok szándéka, hogy megakadályozzák a választópolgárok kommunikációját a kormánnyal. Több mint sajnálatos, egyenesen bűncselekmény amit elkövetnek, hiszen aki nem ért egyet a kabinet intézkedéseivel, az is kifejezheti nemtetszését a konzultáció kérdéseire küldött semleges vagy nemleges válaszaival – hangoztatta Tasnádi Zoltán.

– Pedagógusként még inkább elszomorító, hogy felnőtt emberek ilyen törvénytelen akciókban vesznek részt, akár kiagyalóként, akár végrehajtóként – szögezte le Rusvai Károly.

– A nemzeti konzultáció jelenlegi témaköre a vírushelyzet okozta felvetésekre hozott válaszokat, illetve szintén a pandémia kapcsán összeállított gazdaságvédelmi csomagról szól. A baloldali aktivista-hálózat nem szégyenli a lakosságot is meglopni, de a felbujtók bűne nagyobb. Mindenkinek érdeke, hogy kiderüljön a gazság és az igazság, ezért fordultunk képviselő-társammal a rendőrséghez – magyarázta a feljelentés okát a KDNP-s városatya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában