Galériával

2020.08.14. 14:00

Virágba borult a megyeszékhely

A város számos pontján, utcákon, tereken, parkokban gyönyörködhetünk a csodálatos virágözönben.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Fotó: Kiss János

Megannyi muskátli, rózsa és színes sziromtenger ékesíti egyebek mellett a Kossuth teret, közvetlenül a városháza előtti területet, valamint a pompás rózsakertet. Ilyen kellemes környezetben egy könnyed séta is remek időtöltés.

Fotó: Kiss János

Kicsik és nagyok lelik örömüket a virágokban való gyönyörködésben. Előkerülnek az okostelefonok is, amelyekkel számos fotó készül a színpompás növényekről, Szolnok jellegzetes helyszíneiről. Az elmúlt napokban, hetekben szorgos kezek munkája nyomán szépültek meg a megyeszékhely közterei. A köszönet a „Munkalehetőség a Jövőért” Szolnok Nonprofit Kft. dolgozóit illeti. Fodor György, a kft. vezetője elmondta, ők végzik a város virágágyásainak beültetését, a Verseghy park virágosítását, a kandeláberes muskátlik kihelyezését és még számos helyen a közterek rendezését is.

A nyári időszakban sok munka akad, hiszen a mesés növényeket öntözni, gondozni kell, hogy minél tovább megőrizhessék pompájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában