tisza-part

2020.09.18. 07:00

Tovább harcolnak a „partiszeméttel” Szolnokon

Az elmúlt hetekben többször is írtunk arról az áldatlan állapotról, miszerint a hétvégenként a Tisza-parton szórakozók rengeteg szemetet hagynak maguk után, hajnalonként poharak, összetört üvegek, cigarettásdobozok hevernek a támfal melletti lépcsőkön, a sétányon.

Rimóczi Ágnes

A probléma megoldásáért többen is megmozdultak. Fiatalok kisfilmet készítettek, a megyei diákönkormányzat felelősségteljes szórakozásra kérte elsősorban a diákokat. A Szolnok Városi Polgárőr Egyesület tagjai rendszeresen járőröznek a szóban forgó területen, az NHSZ Szolnok Kft. pedig szinte a szórakozók kezébe adta a megoldást, a szolgáltató bulikukákat helyezett ki a sétányon.

A kezdeményezések ellenére azonban a mai napig nem oldódott meg a hónapok óta tartó probléma. Az NHSZ Kft. – ahogy a közösségi oldalukon tett bejegyzésben is olvasható – továbbra is megtesz mindent a helyzet javulása érdekében. Mindezek mellett a szakemberek egy kérdőív kitöltésével kérnek véleményeket azzal kapcsolatban, hogyan tehető tisztává a szolnoki Tisza-part.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában