videóval

2020.10.04. 19:00

Több ezren látták már az Abonyról készült videót

Az elmúlt napokban óriási népszerűségre tett szert a városról készült videóklip, melyet már több mint tizenötezren láttak a legismertebb videómegosztó csatornán.

Hartai Gergely

Mi több, a kisfilmet a közösségi oldalakon is egyre többen tekintik meg. Bogya Zoltán, a klip rendezője hírportálunk érdeklődésére elmondta, nagy öröm számára, hogy a Szeretlek Abony! című produkció sokak tetszését elnyerte.

– Bevallom, sosem forgattam még klipet városi dalhoz, ezért számomra is új volt ez a feladat – avatott be a kulisszákba a szakember. Hozzátette, a forgatás egy teljes napot ölelt fel, a koreográfián reggeltől egészen az esti órákig dolgoztak. Egyes jelenetekhez pedig drónokat használtak.

– Próbáltuk belevinni a filmbe a modern kor eszközeit is. Manapság ugyanis már gyakran alkalmaznak drónfelvételeket a hasonló klipek esetében – részletezte.

Bogya Zoltán hangsúlyozta, a szereplőválogatás során azt kérte, elsősorban a helybeliek mutassák meg magukat, tu­dásukat.

– A szereplők nagy része a Bihari Ifjúsági Stúdió csapatából került ki, akik rendelkeztek a jelenetekhez szükséges mozgáskultúrával. A különféle mozdulatoknál, táncoknál nagy segítség volt a közreműködésük – tudtuk meg. Elhangzott, a rendezés során mindvégig a településre leginkább jellemző képi világra helyezték a hangsúlyt. Ennek köszönhető, hogy a helyi főtér, a piac, a katolikus templom, de a városi strandfürdő is megelevenedik a képsorokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában