fejlesztés

2020.11.29. 11:30

Élménycsúszdát építenek a kevei fürdőben

Nagy volumenű fejlesztést hajtanak végre a Túrkeve Termál- és Élményfürdőben. A korlátozások miatt zárva tart a fürdő, ám ez az időszak lehetőséget teremt arra, hogy olyan munkálatokat végezzenek el a szakemberek, melyekre a strandolók jelenléte mellett nem lenne alkalom.

Rimóczi Ágnes

A napokban is egy ilyen különleges fejlesztés zajlik. Hosszú egyeztetések, tervezés, forráskeresés után a képviselő-testület támogatásának is köszönhetően megérkezett a strandra az új élménycsúszda.

– Az Anakonda elnevezésű, mintegy ötvenöt méter hosszú csúszda az épület galériájáról indul, „kimegy” a szabadba, majd visszatér az épületbe, s speciális végződéssel ér a medencéhez. Különleges eleme lesz a létesítményünknek – számolt be a beruházással kapcsolatban Torkos György. A fürdő műszaki vezetője elmondta, az előkészületeket elvégezték, a munkálatok elkezdődtek és zajlanak.

Nagyjából egy hét, maximum tíz nap alatt elkészülnek a csúszda felállításával, s ha további korlátozások nem lesznek a járványhelyzet miatt, december 10-e után újra kinyitják a fürdő kapuit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában