kék hírek

2020.11.10. 14:00

Tűzifát és vascsöveket lopott egy férfi Jászapátin

A megalapozott gyanú szerint Jászapátin, egy családi ház udvaráról taligával tolta el az értékeket – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Police.hu

Forrás: police.hu

Ismeretlen személy bement egy jászapáti családi ház udvarára 2020. november 5-én 18 óra és november 7-én 8 óra között, majd egy taligába pakolta az ott található fűrészbakot, tűzifát és vascsöveket. A rendőrök a bejelentést követően, részletes adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető kilétét.

A 21 éves férfit lakcíméről előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az értékeket egyik ismerősének eladta. Az egyenruhások kutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított dolgokat.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, ami a nyomozás végén bíróság elé állítási javaslattal zárulhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában