A nézők türelmét kéri a szolnoki színház

Több idősebb olvasónk érdeklődött a napokban a szolnoki Szigligeti Színház internetes előadásaival kapcsolatban. A Szigligeti – ahogy jelenleg az ország valamennyi teátruma – a koronavírus-járvány miatt üres nézőtér előtt kénytelen előadásokat tartani, melybe a bérletes közönség egy kód segítségével kapcsolódhat be, online formában.

Molnár-Révész Erika

Olvasóink kérdése arról szólt, hogy aki nem tudja interneten keresztül nézni a Szigligeti Színház előadását vagy előadásait, kérheti-e a jegy árának visszatérítését, vagy annak beszámítását egy következő jegyvételnél. Ha igen, hogyan, milyen módon? Kérdésükkel megkerestük a színházat.

– Tudunk a problémáról, egyelőre dolgozunk a megoldásán, hiszen maga az online közvetítés is egy nagyon sok összetevőből álló, bonyolult folyamat. Folyamatosan mérjük egyébként a nézői igényeket, ehhez mérten próbálunk alkalmazkodni a különböző feladatokhoz. Egy kis türelmet szeretnénk kérni, a megfelelő időben pontos tájékoztatást nyújtunk majd nézőinknek – válaszolta kérdésünkre dr. Magyar Tivadar, a színház jogi képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában