Mozaikkereső

2020.12.18. 07:29

Értékes nyeremények várnak az Új Néplap előfizetőire

Már zajlik a Mozaikkereső elnevezésű játékunk, melynek során értékes nyeremények találnak gazdára. A részvételhez szükséges játékszelvényeket az Új Néplapban találja.

Szoljon.hu

Az Új Néplap hűséges előfizetőinek számára indítottuk el a Mozaikkereső elnevezésű játékunkat. A játék során összesen 19 darab 1 millió forint értékű bevásárlókártyát, 19 darab LED tv-t, 19 darab laptopot, 19 darab álló porszívót és 19 darab tabletet sorsolunk ki, hogy a Mediaworks mind a 19 megyei napilapjának elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért.

A fődíj két darab Toyota Yaris Hybrid, amelyek egyikét Ön is megnyerheti!

A játék nagyon egyszerű. Az Új Néplap december 11-ei Tv Műsor.hu magazin mellékletében megjelent egy játékszelvény, mellyel részt vehet a játékban. December 11-től december 23-ig össze kell gyűjteni az Új Néplap lapszámaiban megjelenő mozaikdarabokat, felragasztani a játékszelvényre, majd az összeállt képet be kell küldeni a megfelelő címre. Ezután pedig már csak várni kell, hogy Ön-e a szerencsés, aki megnyerte valamelyik értékes nyereményt, vagy akár az egyik Toyotát.

Amennyiben mégsem sikerül mind a tíz mozaikdarabot összegyűjteni, akkor keresse az Új Néplap december 23-ai számát, amelyben egy Joker darab szerepel! Ezt a darabot bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthatja.

A pontos játékmenet a következő:

 • A december 11-ei Tv Műsor.hu magazinban jelent meg a játékszelvény, amellyel részt vehet a játékban.
 • Tíz napon keresztül megjelenik egy-egy mozaikdarab, melyet a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani.
 • December 23-án jelenik meg a Joker mozaikdarab, amellyel egy hiányzó mozaikot lehet helyettesíteni.
 • 2021. január 13-ig kell beküldeni a játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal.
 • A játékszelvényen fel kell tüntetni a beküldő összes szükséges adatát, és beküldeni a megfelelő címre.
 • A játékban az Új Néplap előfizetői vehetnek részt, tehát 2020. december és 2021. január havában is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamelyik ajándékot.

  A napilaponkénti nyeremények sorsolására 2021. január 28-án 10 órakor, az összevont fődíj sorsolása pedig 2021. január 29-én 10 órakor közjegyző jelenlétében kerül sor.

  A sorsolás menete, az alábbiak szerint alakul:

 • A 2 darab Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi összevontan, a Mediaworks 19 megyei napilapjának játékosai között talál gazdára.
 • Az 1 millió forint értékű bevásárlókártya, a LED tv, a laptop, az álló porszívó és a tablet közül pedig napilaponként egy-egy darabot vihetnek haza a szerencsés nyerteseink.
 • A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában