Jászkunság

2020.12.29. 17:30

Ezek a cikkek voltak a legolvasottabbak szeptemberben

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a szolnoki születési Ulvicki Mihály, motoros és kerékpáros ütközött a Martfű és Tiszaföldvár között, koronavírus-fertőzést mutattak ki a szolnoki Sipos Orbán Szakképző Iskola és Kollégiumban dolgozó egyik oktatónál – többek között ezek is szerepeltek szeptember legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Tiszaföldvár ÖTP

Közeledik a 2020-as év vége, így összegzésképpen január 1-ig minden nap egy-egy cikkben foglaljuk össze, mely hírekre kattintottak leginkább olvasóink az adott hónapban. Következő cikkünkben szeptember öt legolvasottabb hírével jelentkezünk.

Szeptember 9-én tragikus hirtelenséggel, harmincötödik életévében elhunyt Ulvicki Mihály. Az egykori labdarúgó 1985. szeptember 17-én született Szolnokon, és később számos futballklubban megfordult, de kipróbálta magát más szakágakban, a futsalban és a strandfociban is.

Ulvicki Mihály (1985–2020)
Fotó: torokszentmiklosifoci.hu

Koronavírus-fertőzést mutattak ki a Szolnoki Szakképzési Centrum Sipos Orbán Szakképző Iskola és Kollégium egyik oktatójánál. Az érintett oktató augusztus 31-én vett részt egy értekezleten. Miután nem jól érezte magát, az elvégzett vírusteszt pozitív eredménnyel zárult.

Összeütközött egy motorkerékpár és egy elektromos kerékpár szeptember 3-án reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 442-es út Martfű és Tiszaföldvár közötti szakaszán.

Fotó: Tiszaföldvár ÖTP

A Szolnoki SZC Pálfy-Vízügyi Technikum szeptemberben közleményben jelentette be, hogy két évfolyamon digitálisan oktatnak tovább, miután egy pedagógusnál kimutatták a koronavírus-fertőzöttséget.

A Szolnoki Rendőrkapitányság szeptemberben tájékoztatta hírportálunkat arról, hogy körözési eljárást folytat a Szolnoki Törvényszék BV Csoportjának elfogatóparancsa 1 és elfogatóparancsa 2 alapján Bali László ellen. A 34 éves férfit a bíróság csalás miatt 3 év fegyházbüntetésre ítélte, amelynek a letöltését nem kezdte meg.

Fotó: police.hu

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában