gyász

2020.09.11. 09:42

Elhunyt Ulvicki Mihály, egykori labdarúgó

Szerdán tragikus hirtelenséggel, harmincötödik életévében elhunyt Ulvicki Mihály. Az egykori labdarúgó 1985. szeptember 17-én született Szolnokon, és később számos futballklubban megfordult, de kipróbálta magát más szakágakban, a futsalban és a strandfociban is.

Varga Balázs

Ulvicki Mihály (1985–2020)

Forrás: torokszentmiklosifoci.hu

Felnőtt labdarúgó-pályafutása során tagja volt a Szolnoki MÁV és a Nyíregyháza Spartacus másodosztályú bajnokcsapatának – előbbivel 2010-ben, utóbbival 2014-ben ünnepelhetett bajnoki címet –, de futballozott az NB II.-ben a Karcag, a Felcsút és a Szeged 2011 színeiben is. A HLSZ adatbázisa szerint a másodosztályban több mint száztíz meccsen szerepelt.

Emellett a harmadik vonalban is több egylet erősségének bizonyult, játszott Újszászon, a Fehérvár II.-ben, a Szolnoki Spartacusban, Jászapátin és Jászberényben is.

Ulvicki Mihály (1985–2020)
Fotó: torokszentmiklosifoci.hu

Az előző szezonban a megyei első osztályú Törökszentmiklós kötelékéhez tartozott, a TFC-ben játszotta utolsó mérkőzését is március 14-én, amikor gólt is szerzett a Jászkisér felett aratott 11–1-es győzelem során.

Ulvicki Mihályról számos egykori klubja is megemlékezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!