felhívás

2021.01.27. 16:30

Pályázatot hirdetnek a nyugdíjasok számára Szolnokon

Több kategóriában is lehet nevezni arra a pályázatra, melyet a megyében élő nyugdíjasok számára hirdettek meg.

Szoljon.hu

A járvány sokakat kényszerített a négy fal közé, ezért az egyedüllét feloldása érdekében Korona 20/21 címmel hirdetnek pályázatot a nyugdíjasok számára.

A felhívás célja, hogy bemutassa a nyugdíjas korosztály „karantén-időszakát”, hogy ki hogyan élte meg a koronavírus okozta járvány kitörését és az ezzel kapcsolatos korlátozások bevezetését.

A pályázatra több kategóriában is lehet nevezni. Az írásos művek mellett olyan tárgyi alkotásokat várnak a szervezők, mint festmények és hímzések, ezekből pedig a járvány után egy kiállítást terveznek. Továbbá, generációs alkotásokat is lehet készíteni, melyeknek lényege, hogy a nagyszülő az unokával együtt, vagy az unoka a nagyszülő iránymutatása alapján készítse azt el, a felhívás célját figyelembe véve.

Nevezni csak Jász-Nagykun-Szolnok megyei lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező nyugdíjasok, illetve nyugdíjasok és unokáik együtt lehetséges.

A pályaműveket Szabó Lívia ügyintézőnél lehet leadni 2021. február 1-től a szolnoki Városháza előterében. A pályázatok leadási határideje 2021. március 31.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában