Jászkunság

2021.02.15. 11:30

A 32-esen történt halálos baleset érdekelte leginkább olvasóinkat

Egy házaspár tagjai életüket vesztették a 32-es főúton történt balesetben, tragikus hirtelenséggel elhunyt Ozsváth János, kilenc illegális migránst fogtak a rendőrök Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Egy személyautó közlekedett Zagyvarékas irányából Szolnok felé február 7-én délután, mikor letért az úttestről és a menetirány szerinti jobb oldali árokba hajtott, ahol az autó a tetejére borult. A baleset következtében az autóban ülő házaspár mindkét tagja a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Ozsváth János, a tiszafüredi Bán Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda igazgatója. A Nagykunsági Református Egyházmegye világi jegyzője hatvanesztendős volt.

Fotó: Ujvári László

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrség tevékenységirányítási központjába február 8-án a délelőtti órákban, mert egy szolnoki telephelyen a kamion pótkocsi ajtajának kinyitásakor a rakodótérből több illegális migráns ugrott ki, akiket a telephely dolgozói visszatartottak.

Fotó: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta két gyanúsított – egy szolnoki ügyvéd és egy másik férfi – letartóztatását, mert az ügyvéd Németországból behozott luxusautók eladása kapcsán csalta el az áfát, zsarolással szerzett meg egy céget, a bűntársa pedig fűrészáru behozatalával kapcsolatban követett el adócsalást.

A Szolnoki Rendőrkapitányság többrendbeli csalás bűncselekmény elkövetése miatt folytat eljárást egy tápiószelei lakos ellen, aki időskorúakat csalárd szándékkal megtévesztett, tőlük különböző indokokkal több millió forint készpénzt csalt ki. A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya sértettek, vagy azok hozzátartozóinak jelentkezését várja.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában