Bordás József szerint csak az oltással győzhetjük le a koronavírust

Bordás József száztíz alkalommal szerepelt a kézilabda-válogatottban. Pályafutása során tagja volt az 1986-ban világbajnoki ezüstérmes és az 1988-as szöuli olimpián negyedik helyezett nemzeti csapatunknak.

Varga Csaba

Forrás: Beküldött fotó

– Családunk számára mindig fontos volt az egészség, ezért az elsők között regisztráltunk az oltásra – kezdte Bordás József, aki hosszú évek óta Kenderesen él, a helyi szakiskolában tanárként dolgozik.

– Nagyon várjuk már, hogy sorra kerüljünk. Nem válogatunk a vakcinák közül, a kínai Sinopharm tökéletesen megfelel, hiszen egy ellenőrzött oltóanyagról van szó. A Debrecenben élő Réka lányunk, aki válogatott kézilabdázó, már meg is kapta az oltást. Másik gyermekünk, a Budapesten élő Barbara is regisztrált, ő is arra vár, hogy beoltsák. A környezetemben mindenkit arra biztatok, hogy oltassa be magát, mert csak így győzhetjük le a koronavírust, és így kaphatjuk vissza a régi életünket, amit mindannyian nagyon várunk” – fogalmazott Bordás József.

Fotó: Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában