JÁSZKUNSÁG

2021.04.10. 14:00

A megyei egyesület az internetre költözteti az életmódklubot

Az első, bárki számára nyilvános online klubot pénteken tartották.

Kovács Berta

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egye­sületének rendezvényei is a világhálóra költöztek.

– Kollégáinkkal és önkénteseinkkel az online életmódklub beindításán dolgozunk most gőzerővel, de egyéb rendszeres internetes tartalmakkal is készülünk a közel­jövőben – tudatta Pesti Zoltánné, a szervezet elnöke. Az első, bárki számára nyilvános online klubot pénteken tartották. Az egészséges táplálkozást állították a középpontba, az érdeklődők Vízvári-Dancsó Angelika előadását tekinthették meg.

Idén az internet igénybevételével tartották meg az egyesület húsvéti műsorát is, melyet az egyesület közösségi oldalán lehet visszanézni, hallgatni. Székácsné Tálas Gabriella, a Martfűi Városi Művelődési Központ és Könyvtár igazgatóhelyettese, könyvtárvezetője az ünnep menetét és a húsvéti szokásokat népdalokkal színesítve tárta a nézők elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában