útinform

2021.04.14. 07:47

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Szerdán a 4-es főút több pontján is forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az utinform.hu tájékoztatása szerint, az M4-es autóúton, az Abony-nyugat csomópontnál a 92-es km-nél, a 406-os főút csatalakozásánál egy rövid szakaszon, új nyomvonalra terelik a járműveket.

A 4-es főúton,

  • Albertirsa és Ceglédbercel között az Üdülőtelepnél a Ceglédi úton egy ingatlannál gázvezetéket kötnek be. Mindkét oldalon útszűkület követel figyelmet az 56-os km-nél.
  • Cegléden, a Szent Imre herceg utcai kereszteződésnél a jelzőlámpa detektorát, valamint a járdát állítják helyre. A Béke tér felé útszűkület mellett dolgoznak.
  • Törökszentmiklós előtt, a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
  • A 32-es főúton, Szolnok közelében az M4-es autóúttal kapcsolatos építési munka miatt korlátozásra készüljenek. A 67-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat egy helyben megépített terelőúton vezetik.

    A 46-os főúton, Törökszentmiklósnál a 4-es főút csatlakozásánál, a felüljárón sávlezárás mellett halad a forgalom.

    Lakitelek és Tiszakürt között, az M44-es gyorsforgalmi út építése kapcsán a Tiszakürtre vezető Petőfi utca legelejét lezárták, így Tiszakürt település a 44-es főút felől jelenleg csak a Táncsics Mihály utcán át közelíthető meg.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában