Galériával

2021.05.30. 19:27

Gyermeknapi élménymotorozást rendeztek a Szolnokon

Élménymotorozással indult a családi gyermeknap vasárnap, amely a 2004 óta működő Szolnoki Motocross Pályán rendeztek meg a kezdő motoros gyermekek számára.

Munkatársunktól

20210530 Szolnok Vasárnap élménymotorozással indult a családi gyermeknap, amely a  2004 óta működő szolnoki Motocross Pályán került megrendezésre a kezdő motoros gyermekek számára. Idén másodszor gyűltek össze a 14 év alatti fiúk, lányok vegyesen, hogy próbára tegyék ügyességüket és kitartásukat. A legfiatalabb közülük 4 éves volt. Az ország több pontjáról érkeztek a fiatalok, így pélául Dévaványáról, Törökszentmiklósról, Szentesről és Érdről is. A rendezvényt sokan támogatták adományokkal és egyéb segítséggel, melynek köszönhetően a rendezvényre nevezők között értékes ajándékcsomagok kerültek szétosztásra. Fotó: Kiss János ÚN.

Fotó: Kiss János

Idén másodszor gyűltek össze a 14 év alatti fiúk, lányok vegyesen, hogy próbára tegyék ügyességüket és kitartásukat. A legfiatalabb közülük 4 éves volt. Az ország több pontjáról érkeztek a fiatalok, így például Dévaványáról, Törökszentmiklósról, Szentesről és Érdről is.

A rendezvényt sokan támogatták adományokkal és egyéb segítséggel, melynek köszönhetően a nevezők között értékes ajándékcsomagok kerültek szétosztásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában