bővülés

2021.05.23. 07:00

Robogókat kaptak az újszászi polgárőrök

Az újszászi egyesület folyamatosan bővíti az eszközállományát.

Kovács Berta

Kolosi Ferenc (balra) és Konka Csaba vették át a járműveket Szabó Zoltántól, a megyei polgárőrszövetség elnökétől

Fotó: Mészáros János

Két robogóval bővült az újszászi polgárőrök eszközállománya az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásának és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség közreműködésének köszönhetően. A járműveket a napokban vehették át a szolnoki polgármesteri hivatal udvarán.

– Nagyon örülünk, hogy ilyesfajta felajánlással ismerik el a munkánkat – nyilatkozta Konka Csaba, az Újszász Városi Polgárőr Egyesület elnöke. – Korábban még sohasem volt robogónk, bár mindig is szerettünk volna. Nagy hasznát vesszük a nappali járőrözésben, különösen a nyári időszakban, mikor esténként sokáig van világos.

Konka Csaba elmondta: egyesületük eszközállománya folyamatosan bővül, mivel rendszeresen élnek a pályázati lehetőségekkel és jól gazdálkodnak a megyei és országos polgárőrségtől kapott pénzekkel. Tavaly vásároltak kerékpárokat is. Jelenleg egy szolgálati gépkocsival rendelkeznek, ezt tavaly kapták az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóságtól, de most adtak be pályázatot egy új gépkocsi beszerzésére.

Kolosi Ferenc (balra) és Konka Csaba vették át a járműveket Szabó Zoltántól, a megyei polgárőrszövetség elnökétől
Fotó: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában