beruházás

2021.06.10. 15:30

Négysávos út létesül az M3-as autópálya és Jászberény között

Az M3-as autópálya és Jászberény között összesen huszonhat kilométeren négysávos út jön létre, ezzel gyorsforgalmi kapcsolatot nyer a Jászság fővárosa – adta hírül honlapján a Magyar Építők.

Illés Anita

Huszonhat kilométer hosszú négysávos út jön létre Jászberény és az M3-as autópálya között

Forrás: Illusztrációfotó

Fotó: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Információik szerint a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a TED-en közzétette a 32-es főút Jászberénybe vezető szakaszára vonatkozó tervezői közbeszerzést.

A leendő nyertesnek a projekt tanulmánytervét és a környezeti hatásvizsgálatot kell elkészítenie, valamint a szükséges engedélyeket kell megszereznie. Közölték, hogy a Hatvant és Szolnokot összekötő 32-es főút összesen 26 kilométeren válik négysávossá az M3-as autópálya és Jászberény között.

Azt is megemlítik, hogy a közbeszerzésből kiderül: az előírt vizsgálatok elkészítése mellett a tervezőnek majd a pusztamonostori elkerülő vizsgálatát is el kell készítenie. A feladat részletes leírását a szerződéstervezet, illetve annak mellékletét képező tervezési feladatleírás (műszaki leírás) tartalmazza.

Huszonhat kilométer hosszú négysávos út jön létre Jászberény és az M3-as autópálya között
Fotó: Illusztrációfotó / Bernát Benjámin / magyarepitok.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában