beruházás

2021.07.18. 19:30

Bejárták a leendő idősotthon területét Martfűn

Pakainé Pusztai Nóra

A minap dr. Papp Antal polgármester az önkormányzati képviselőkkel járta be a Mártírok úti volt iskola épületet, ahol a jelenleg zajló beruházásról is beszámolt.

Az önkormányzat százhetvennyolc millió forintot nyert az idősek ellátását szolgáló terek fejlesztésére. Az egykori intézmény földszintjén újabb helyiségeket vonnak be a nappali szociális ellátásába, amik később szükségesek lesznek egy bentlakásos otthon működtetéséhez.

A város honlapján olvasható: a korábban már használatba vett területeken beázások történtek, ami miatt további beruházásokra van szükség. Az épület födémét hő-, és vízszigetelik. A helyiségek álmennyezetet kapnak és a nyílászárókat is kicserélik.

A park rendbetétele is jól halad, megkezdődött a két elektromos töltőállomás kialakítása. A jelenlegi, alsó szintet érintő beruházás október elejére készülhet el. A településen bíznak abban, hogy később, újabb pályázati forrásból a felsőbb szinteken is megkezdődhet a munka, a szobák kialakításával egy időben, utolsó lépésként lift is épülne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában