Galériával

2021.07.16. 19:04

Ismét megnyitották a néhány éve bezárt rákóczifalvai játszóteret

Összefogással valósulhatott meg a felújítás.

Köllő Judit

Fotó: Nagy Balazs

Két évvel ezelőtt a játékok műszaki állapota miatt zárták be azt a játszóteret, melyet pénteken ismét megnyitottak a falvai városközpontban. Dr. Kállai Mária, a térség országgyűlési képviselője és Túróczi Imre polgármester gyerekekkel közösen avatta fel a létesítményt.

– A település ezt a saját erejéből valósította meg, ezúton is gratulálok a lakosoknak, a polgármesternek és mindazoknak a vállalkozóknak és segítőknek, akik jó szívvel dolgoztak rajta – hangsúlyozta dr. Kállai Mária.

– Folyamatosan figyeljük a rákóczifalvi emberek igényeit, és örömmel erősíthetem meg, hogy az útépítésre is jelentős forrással rendelkeznek. Ezáltal is lépésről lépésre haladnak a fejlődés útján – tette hozzá dr. Kállai Mária.

Az átépítés költsége hatmillió forint volt, melyet az önkormányzat saját erőből, illetve vállalkozói és lakossági támogatásból valósított meg.

– Szeretném megköszönni a város lakosságának a segítséget és a türelmet, hiszen nemrégiben az óvodában is játszóteret avathattunk, és most saját kezdeményezésből felújíthattuk a szóban forgót. Azzal a jó hírrel is szolgálhatok, hogy a kormány támogatásával hamarosan az óvoda sportpályáját is szerencsénk lesz megépíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában