Elismerés / galériával

2021.07.01. 16:55

Ünnepélyes díjátadót tartott a Szolnoki Szakképzési Centrum

Kalmár Andrea, a Szolnoki Szakképzési Centrum főigazgatója és Hicsó György kancellár adta át a három érmet a díjazottak számára.

Köllő Judit

Három érmet osztottak ki a díjátadón

Fotó: Nagy Balázs

A Szolnoki Szakképzési Centrum díjátadóval egybekötött tanévzáró értekezletet tartott csütörtökön. A megnyitón jelen voltak a szakképző intézmények vezetői és munkacsoportok vezetői is. Az átadót a nyolc éve megalakult Brill Vocal együttes nyitotta meg a Piramis, Szállj fel magasra című számával.

Az értekezleten Kalmár Andrea, a Szolnoki Szakképzési Centrum főigazgatója és Hicsó György kancellár adta át az érmeket három díjazott számára.

A „Szolnoki Szakképzési Centrumért” díjat kapott kiváló munkájáért Hicsóné Kondor Ibolya, aki a Szolnoki SZC Jendrassik György Gépipari Technikum kémia-fizika szakos tanára és a Befektetés a Jövőbe program részeként létrehozott centrum szintű természettudományi munkacsoport vezetője.

Szolnoki SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola vendéglátás munkacsoport képviselői fiatalos lendületüknek köszönhetően számos díjjal gazdagodtak már az elmúlt években, így ők is „Szolnoki Szakképzési Centrumért” elismerésben részesültek.

Végezetül a Szolnoki SZC Klapka György Technikum és Szakképző Iskola turizmus és vendéglátás tagozat képviselői kiváló csapatmunkájának köszönhetően diákjaik a legmagasabb szinten sajátíthatják el szakmájukat, ezért ők is „Szolnoki Szakképzési Centrumért” kitüntetést kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában