MÁV Zrt.

2021.08.27. 21:00

A Jászkunság több települését is érintik a menetrendi változások

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon augusztus 30-tól október 30-ig Üllő és Monor között dolgoznak a pálya átépítésén – tájékoztatta hírportálunkat a MÁV Zrt. Az elővárosi és a távolsági vonatok menetrendje jelentősen módosul a ceglédi, a debreceni, a szegedi és a lajosmizsei vonalakon, ezért utazás előtt érdemes tájékozódni.

Menetrendi változások

100a számú, Budapest–Cegléd–Szolnok vonal – elővárosi közlekedés

A Nyugati pályaudvarról 3:43-kor induló 2640-es számú S50-es vonat nem közlekedik, a 6140-es számú személyvonat Szolnok helyett Ceglédről indul 5:03-kor Nyíregyházára. A Nyugati pályaudvarról 17:28-kor induló 2608-as számú G50-es vonat nem közlekedik.

A Vámosgyörk–Szolnok vonalon valamennyi vonat módosított menetrend szerint közlekedik pótlóbusz szeptember 14-én a Jászkisér–Jászladány közötti pályakarbantartás miatt. A pótlóbuszok viszonylata eltérő, Jászapáti és Újszász, Jászkisér és Újszász, illetve Jászapáti és Szolnok, valamint a regionális járványügyi menetrendnek megfelelően esetenként akár a teljes viszonylatban is pótlóbuszok közlekednek. Újszász és Szolnok között újszászi átszállással, a Budapest–Nagykáta–Szolnok viszonylatú, Abonyi út megállóhelyen is megálló vonatokkal biztosított az eljutás.

A Kál-Kápolna–Kisújszállás vonalon pótlóbusz szeptember 22-én és 23-án a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Kisköre és Kunhegyes, illetve Kisújszállás között pótlóbuszokkal kell utazni, pályakarbantartás miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában