Gönczöl István

2021.08.25. 14:00

Díjazták a Kötivízig szakemberének munkáját

Gönczöl István 1986-ban kezdett el dolgozni a Kötivízignél.

Szoljon.hu

Az államalapítás ünnepe alkalmából elismeréseket adott át Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója a vízügyi ágazatban kiemelkedő munkát végzett szakembereknek. Mint arról a Kötivízig honlapján beszámolt, az OVF fővárosi székházában augusztus 18-án tartott ünnepségen példamutató vízügyi szolgálatának és kiemelkedő szakmai tevékenységének elismeréséül óra emléktárgyat kapott Gönczöl István, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Szolnoki Szakaszmérnökségének árvízvédelmi referense.

Gönczöl István 1986-ban kezdett el dolgozni a Kötivízignél árvízvédelmi ügyintézőként, 2018-tól pedig mint árvízvédelmi referens erősíti a szakaszmérnökség kollektíváját. Több mint 300 kilométernyi árvízvédelmi töltés szakmai felügyeletét látja el, gondoskodik a kapcsolódó árvízvédelmi létesítményekről, továbbá ellenőrzi a vízhasználatokat és vízi a munkálatokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában