Pályázat

2021.08.03. 19:00

Kerti padokkal fejlesztenék a közösségi teret a Pletykafaluban

A közösségi teret családok, baráti és rokoni társaságok egyaránt használhatják majd

Hartai Gergely

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A városrészben élők a kültéri közösségi tereket is fejlesztenék, ezért az egyik nagyáruház-lánc pályázatára jelentkeztek. Az ott élők szívesen töltik együtt az időt, de szabadtéren eddig nem igen volt lehetőség összegyűlni.

– A szánkózódomb melletti területre korábban szalmabálákból építettünk kiülőket, de azok igen elhasználódtak az idők során, azokat cserélnénk le – mondta a Pletykafaluban élő Fekete Anikó.

Az üzletben a vásárlók szavazhattak, hogy mely megjelölt célt támogatják, a legtöbb voksot a városrészben élők ötlete kapta, a közösségnek az első díjat – négyszázezer forintot – ítéltek meg.

– Egyelőre keressük a lehetőséget, hogy pontosan milyen padokat vagy filagóriát szerezzünk majd be. A tetővel rendelkező verzió véd az esőtől és a tűző naptól, így elsősorban olyanok vásárlását tervezzük – vázolta Fekete Anikó.

A közösségi teret családok, baráti és rokoni társaságok egyaránt használhatják majd, minőségi időt tölthetnek el együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában