felajánlás

2021.08.04. 16:30

Négymillió forint értékben kapott eszközadományt a jászberényi kórház

Négymillió forint értékben adományozott a jászárokszállási önkormányzat kültéri hőkamerát és tisztítószereket a Jászberényi Szent Erzsébet Kórháznak.

Illés Anita

Dr. Csiki Zoltán főigazgató (balra) vette át a felajánlást Gergely Zoltán polgármestertől

Fotó: Pesti József

Az eszközöket Gergely Zoltán polgármester a város nevében szerdán délelőtt adta át a kórház vezetőségének. Dr. Csiki Zoltán, főigazgató és Dr. Besenyi Orsolya orvosigazgató köszönetet mondott a felajánlásért, amely segíti az egészségügyi intézmény mindennapos működését.

Az önkormányzat évek óta támogatja kórházat, ezúttal is kérésüknek megfelelően vásárolták meg a szükséges eszközöket. Míg a korábbi években higiéniai felszereléseket, fertőtlenítőszereket és takarító eszközöket szereztek be, idén közel hárommillió-kétszázezer forint értékben képérzékelő szenzorral, beépített mikrofonnal és hangszóróval ellátott kültéri hőkamerát adományoztak. Az összeg a telepítési és szerelési költségeket is tartalmazza.

A fennmaradó nyolcszázezer forintból pedig automata, szenzoros hőmérőt, kézfertőtlenítő adagoló állványt és kézfertőtlenítő gélt vásároltak a kórháznak.

Dr. Csiki Zoltán főigazgató (balra) vette át a felajánlást Gergely Zoltán polgármestertől
Fotó: Pesti József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában