galériával

2021.08.29. 18:08

Veterán és különleges járművek találkoztak Tiszaörsön

Egy év kihagyással, kilencedik alkalommal találkoztak a járműritkaságok augusztus 28-án a községi sportpályán.

Ujvári László

20210828_Tiszaörs_veterán és különleges járművek találkoztak a fesztiválon_UL_ÚN

Fotó: Ujvári László

Augusztus 28-án már kilencedik alkalommal találkoztak a veterán és különleges járművek Tiszaörsön, a községi sportpályán. Évről évre ezreket vonzott a településre a program, melyet tavaly a koronavírus-járvány miatt végül nem szerveztek meg.

Idén számos járműritkaság felvonult Tiszaörsön, a fából készült autótól a motorokon és trabanton át egészen az old-timerekig, mint a Lincoln Continental. Nagy sikere volt a kamion és munkagép modellező bemutatónak, ahol a valóságos gépek méretarányosan kicsinyített másaival mutattak be számos földmunka-, szállítási és rakodási munkafolyamatot.

Napközben népzenei és néptáncbemutató, Mautner Zsófi gasztronómiai előadása, kirakodóvásár, játszóház, ugrálóvár és koncertek várták a kilátogatókat. Most is nagy hangsúlyt fektettek a fesztivál gasztronómiai részére, kóstolójegy ellenében számos finomságból választhattak a résztvevők, a birkától a babgulyásig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában