Szolnok

2021.09.17. 16:17

Útravalót kaphatnak diákok a nyelvvizsgákra

A nyelvtanulás hete keretében a megyeszékhelyen is lehetőség nyílik betekintést nyerni a nyelvvizsgák menetébe, melynek célja, hogy a diákok ingyenesen hallgathatnak előadásokat és kapnak tanácsot olyan oktatóktól, akik napi szinten javítanak dolgozatokat.

Köllő Judit

Forrás: Shutterstock

Szolnokon az Oxford School Nyelviskola csatlakozott az országos rendezvényhez, melynek programjai helyszínéül a Verseghy Ferenc Könyvtár szolgál.

Bóka Tamás, a nyelviskola társalapítója és ügyvezetője hangsúlyozta: ez a pár nap lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy olyan előadásokat látogassanak, melyekből útmutatást nyerhetnek.

– Több nyelvvizsgaközpont vezetője érkezik hozzánk, akik szakmai tudásukat és tapasztalataikat osztják meg velük a jól megírt idegen nyelvű levélről és szóbeli vizsgákról – részletezte a társalapító.

– Mindezt azért tartom fontosnak, mert olyan emberektől kaphatnak tanácsokat, akik nap mint nap vizsgáztatnak, ebből fakadóan számos építő jellegű javaslattal segíthetik őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában