Vasút

2021.10.23. 11:00

Pótlóbuszok közlekednek a Hatvan–Szolnok vonal egyes szakaszain

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

A Hatvan–Szolnok vonalon október 25-től 27-ig Jászberény és Jászboldogháza-Jánoshida között karbantartást végeznek, ezért a vonatok helyett ezen a szakaszon pótlóbuszok közlekednek – tájékoztatta hírportálunkat a MÁV Zrt. A buszok útvonala eltér a vasút vonalvezetésétől: Meggyespele megállóhelynél a közeli autóbusz megállóhelyen, Portelek állomás helyett viszont az Imrédi úti elágazásnál létesített ideiglenes buszmegállónál állnak meg az autóbuszok.

A Hatvan–Szolnok vonalon október 28-tól 29-én 15 óráig Jászboldogháza-Jánoshida és Újszász között karbantartást végeznek, ezért ezen a szakaszon pótlóbuszok közlekednek a vonatok helyett A legtöbb S820-as vonat helyett Újszász és Szolnok között a csatlakozó vasútvonalakon (86, 120a) közlekedő vonatokkal lehet utazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában