Szolnok

2021.11.06. 11:28

A játékok többsége már a helyére került a tiszaligeti játszótéren

A munkálatok jó ütemben haladnak.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Legutóbb október elején foglalkoztunk hírportálunkon a tiszaligeti játszótéren zajló rekonstrukciós munkálatokkal, a szakemberek akkor még csak a tereprendezést végezték. Egy hónappal később elmondható, a munka jó ütemben halad.

A területet még szeptember elején zárták le, ekkor kezdődtek ugyanis a bontási munkálatok. A munkások a kerítések fémvázát lehelyezték, a facsemetéket elültették, a nyilvános mosdó, valamint a játékok nagy része pedig szintén már a helyére került. A játszótéren belül továbbá térköves járdahálózatot építenek ki, fejlesztik a közvilágítást, illetve a terület jobb megközelíthetőségének érdekében új gyalogátkelőhelyet is kialakítanak.

A játszótér mellett már áll a nyilvános illemhely
Fotó: Szoljon.hu

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. hírportálunkhoz eljuttatott válaszában közli, mindenképpen szeretnék tartani a kitűzött novemberi nyitást, ebbe azonban még közbeszólhat a rossz időjárás és a koronavírus-járvány folyamatosan romló helyzete.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában