halfogó kupa

2021.11.18. 12:33

Évzáró versenyt rendezett a Kuncsorbai Horgászegyesület

Eredményes volt a nap, a hűvös idő ellenére mindenki horgára akadt hal.

Rimóczi Ágnes

A horgászverseny résztvevői eredményesen zárták az esztendőt

Forrás: Beküldött fotó

A hűvös idő sem vette el a horgászok kedvét, nagy volt az érdeklődés, sokan elmentek, így nagy sikerrel rendezték meg a minap a Kuncsorbai Horgászegyesület halfogó kupáját.

– Rendezvényünknek a Kákafoki Horgászegyesület kezelésében álló mezőtúri ligeti tó lehetett a helyszíne, amit ezúton is szeretnék megköszönni Sáfár Zsoltnak, az egyesület elnökének. Ez egy kiváló alapot adott a rendezvénynek – mondta el Gecser Gergő.

A Kuncsorbai Horgászegyesület elnöke kiemelte, hogy a verseny célja elsősorban az volt, hogy a tagok jó hangulatban eltöltött egész napos programmal zárják le az esztendőt. A versenyen összesen hét, egyenként kétfős csapat vett részt.

– Úgy érzem, az elképzelésünk megvalósult, eredményes is volt a nap, minden csapat fogott mérlegelhető halat. Nagy öröm volt ez mindannyiunk számára, mint ahogyan az is, hogy ez egy újabb nagyszerű kezdeményezés Kuncsorba életében. Bízunk benne, hogy hagyományt teremthetünk a rendezvénnyel – tette hozzá Gecser Gergő.

A horgászverseny résztvevői eredményesen zárták az esztendőt
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában