Munkálatok

2022.01.13. 16:44

Új csomópontot alakítanak ki a szolnoki Hetényi Géza Kórház környékén

A fogalomterelések életbelépését megelőzően további előzetes tájékoztatást biztosítanak majd a forgalmirend-változás részleteivel kapcsolatban.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Új csomópontot építenek a szolnoki Hetényi Géza Kórháznál. A munkálatok jelzőlámpás forgalomirányítás mellett zajlanak majd – tájékoztatott az info.szolnok.hu.

A tervezési feladatok, hozzájárulások újbóli beszerzése, illetve a tervek felülvizsgálata márciusig tart majd. A földmunkák várhatóan márciusban indulnak, nyáron az új útburkolatot és a szegélyeket alakítják majd ki, ősszel pedig további aszfaltozási munka, közvilágítás és forgalomtechnika kiépítése valósul meg.

A kivitelezés teljes ideje alatt folyamatosan biztosítva lesz a két irányú forgalom. Sáv szűkítésekre, zárásokra, útcsatlakozások félpályás zárására kell számítani, valamint torlódások is kialakulhatnak. A kivitelezés várhatóan november közepéig tart majd, az útüzemeltetési időszakra való tekintettel pedig a téli hónapokban szünetel majd a munka.

A fogalomterelések életbelépését megelőzően további előzetes tájékoztatást biztosítanak majd a forgalmirend-változás részleteivel kapcsolatban.

Forrás: info.szolnok.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában