Segítség

2022.02.28. 15:46

A Jászság is összefog a háború elől menekülő kárpátaljai magyarokért

Jászberényben és Jászapátin a képviselői irodában várják az elsősorban tartós élelmiszerekből és tisztálkodási eszközökből álló felajánlásokat.

Illés Anita

Fotó: Illés Anita

Minden magyar felelős minden magyarért, ezért ma elkezdtük az adománygyűjtést a kárpátaljai magyarok számára

– hívta fel a figyelmet Pócs János hétfőn az adománygyűjtés térségi segítőivel közösen tartott sajtótájékoztatón.

Jászberényben és Jászapátin a képviselői irodában várják az elsősorban tartós élelmiszerekből és tisztálkodási eszközökből álló felajánlásokat.

Kis Józsefné a jászapáti Kamilliánus Közösség vezetője elmondta, hogy csatlakoztak a Magyar Kamilliánus Családok Egyesülete adománygyűjtéséhez. A felajánlásokat szerda este 17 óráig várják a Fidesz - Jászapáti István király út 3. szám alatti képviselői irodába. A szállítmány csütörtökön hajnalban indul Tiszabecsre.

Kaló Istvánné Újszász alpolgármestere közölte, hogy az önkormányzat a Szent Lukács Görög Katolikus Szeretetszolgálattal együttműködve kezdte meg a gyűjtést. A városban tíz adománygyűjtő ponton fogadják a felajánlásokat.

Sárközi Csabáné Béres Krisztina arra hívta fel a figyelmet, jászberényi üzletükben, a Gyöngyösi úti Gyöngy Marketben reggel fél hattól este nyolc óráig várják a jótékonykodók adományait.

Tamás Zoltán a jászberényi Fidesz frakcióvezetője szintén segítségnyújtásra kérte a lakosokat. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában