Évértékelő

2022.02.14. 12:30

Újabb öt évig marad a mostani vezetőség Karcagon

Tisztújító taggyűlést tartott a minap a Karcagi Nagykun Bajtársi Egyesület.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Az eseményen részt vettek az országos, régiós és megyei szervezetek képviselői. Szepesi Tibor polgármester köszöntőjében jó munkát kívánt a rend- és honvédelmi szervek nyugdíjasait, illetve az azok hozzátartozóit tömörítő egyesületnek. A százharminckét fős egyesület tavalyi tevékenységét Rab János elnök ismertette.

A járványhelyzet miatt elmaradtak a rendezvényeik, a városi megemlékezéseken is csak korlátozott létszámmal jelentek meg. Mindösszesen egy kirándulást szervezhettek, szeptemberben a Dunakanyart fedezték fel.

A katonai szervezetekkel kiváló kapcsolatot ápolnak, részt vesznek a rendezvényeiken. Így például a béri Régió Napra és a balatonakarattyai Katonanemzedéki Találkozóra is elutaztak a karcagiak – sorolta az elnök, aki szólt a kertbarát kör munkájáról is.

A tizennégyezer négyzetméternyi területen Halász András vezetésével kertészkedhetnek a tagok. Több sikeres pályázatról és az idei terveikről szintén beszámolt az elnök, akit a taggyűlésen a vezetőséggel együtt öt évre újra­választottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában