Segítségnyújtás

2022.03.18. 17:00

Ismét adományt küldtek a törökszentmiklósiak Nevetlenfaluba

A városvezető elmondta, az adománygyűjtő számlaszámra továbbra is lehet utalni, az összegyűlt forintokból további tartós élelmiszert szereznek be Nevetlenfalu számára.

Molnár-Révész Erika

Illusztrációfotó/Pexels

Újabb, több kisteherautónyi adományt szállított a napokban Törökszentmiklós önkormányzata, a város kárpátaljai testvértelepülésére, Nevetlenfaluba. 

A lakossági gyűjtésből származó matracokat, ágyneműket, ruhaneműket, illetve tartós élelmiszereket vittünk, valamint a Kunsági Malom Kft. által felajánlott liszt egy részét, a legutóbbi szállítmánnyal nyolcszáz kilogrammot. Emellett a Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium tagintézményének, a Pánthy Endre Katolikus Általános Iskola adományát szállítottuk ki

– mondta Markót Imre Törökszentmiklós polgármestere.

Hozzátette, az adománygyűjtés és kiszállítás ezzel nem fejeződik be, a Kunsági Malom Kft. összesen három tonna lisztjének fennmaradó részét, továbbá a CLAAS Hungária Kft. adományát is készülnek kivinni a közeljövőben. A városvezető elmondta, az adománygyűjtő számlaszámra továbbra is lehet utalni, az összegyűlt forintokból további tartós élelmiszert szereznek be Nevetlenfalu számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában