Szolnok

2022.03.16. 14:15

Sportszerűtlennek vélik Sziráki Pál kampánymódszereit

Németh Attila elmondta, megválasztása esetén mindent megtesz azért, hogy a Tisza Szálló minél előbb közösségi kézbe kerüljön.

Munkatársunktól

Forrás: MW

A Tisza Szálló előtt tartott sajtótájékoztatót szerdán Németh Attila, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom és a Magyar Munkáspárt közös egyéni képviselőjelöltje, valamint dr. Szanyi Tibor, az ISZOMM alelnöke.

 

A liberális ellenzék jelöltje hol Volán üdülőt, hol állami támogatást lop, mikor-mit – mondta az egyes számú választókerületben induló Németh Attila.

 

Sziráki terrorizálja a kampányt is. Zsoldosai tépkedik a választási plakátokat, mindenhol törtetnek, lökdösődnek, egyszóval, sportszerűtlenek. Sziráki ugyanolyan alkalmatlan, mint a Fidesz. Ha valaki ezt a sokpárti tolvajt szeretné Szolnok képviselőjének, azzal a várost szégyenítené meg – hangsúlyozta a képviselőjelölt, aki arról is beszélt, megválasztása esetén mindent megtesz azért, hogy a Tisza Szálló minél előbb közösségi kézbe kerüljön.

Szanyi Tibor alelnök elmondta, bár a kormánypártok sunyi módon baloldalinak nevezik – ahogy ő fogalmazott – a  „náci-liberális” ellenzéki összefogást, annak semmi köze az igazi baloldalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában