Fejlesztés

2022.04.30. 16:42

Önerőből cserélték ki a nyílászárókat Tiszaföldváron

A felújítás tízmillió forintból megoldható lenne.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

Az elmúlt két esztendőben a városi civil alapban pályázott a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság az épület felújítására, viszont eddig még nem nyerték el a szükséges összeget. A szertár azonban már erősen felújításra szorult, így az elmúlt hetekben önerőből cserélték ki a nyílászárókat az elhelyezési szinten. 
– Ezt a munkát már nem lehetett tovább halogatni, nagy szükség volt az ablakok cseréjére. Ugyanakkor emellett a teljes elektromos hálózat elavult, nem felel meg az előírásoknak, és a tető is teljesen tönkrement. A felújítás tízmillió forintból megoldható lenne – ecsetelte Fábián Attila, a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka. 
A lánglovagok az ablakok és ajtók cseréjét a vállalt pluszmunkákból származó bevételből finanszírozták. 
– Rali-, valamint motoros versenyeket biztosítunk, tűzoltó készülékeket tartunk karban, tűz- és munkavédelmi feladatokat látunk el, gyakorlatokat, bemutatókat szervezünk – részletezte Fábián Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában