Javaslat

2022.06.17. 06:55

A szolnoki lengyel piac fejlesztését szorgalmazná az ISZOMM

Uniós színvonalúvá tennék.

Hartai Gergely

Fotó: Illusztrációfotó / Shutterstock.com

A lengyel piac bejáratánál tartott tegnap sajtótájékoztatót Németh Attila, a Munkáspárt és az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) önkormányzati képviselőjelöltje, valamint Bencsik Mihály, a Munkáspárt alelnöke.

Bencsik Mihály bejelentette: az országgyűlési választások után a két párt együttműködése tovább folytatódik, ezért is döntöttek úgy, hogy az ISZOMM jelöltjét támogatják az önkormányzati választáson.

Ezt követően Németh Attila vette át a szót, aki megköszönte Fajcsák Károly – a lengyel piac és térsége korábbi önkormányzati képviselőjének – munkáját, majd arról számolt be, mely beruházások megvalósításáért dolgozna.

Elsősorban a lengyel piacot szeretnénk uniós színvonalú helyszínné tenni. Ugyanakkor nagy problémája a körzetnek az illegális szemétlerakás. A Kolozsvári híd alatt, Budapest felé mintegy egy kilométeren uralkodott el a szemét

– hívta fel a figyelmet a jelölt.

Zárszavában rámutatott: a megyeszékhely egyik legrégibb építészeti emléke a Partos kápolna, ahol a vízelvezető rendszer fejlesztésére fókuszálna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában