Kvíz

2022.06.09. 14:46

Bűnmegelőzési játékra hívják a fesztiválozókat Szolnokon

A szolnoki Tiszavirág Fesztivál szervezői és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai játékos kincskeresésre hívják a rendezvényre látogatókat.

szoljon.hu

Fotó: police.hu

Mint a police.hu-n olvasható, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei prevenciós munkatársak a szolnoki Tiszavirág Fesztivál helyszínén hat kincsesládát rejtettek el, amelyek felkutatásában kérik a fesztiválozók segítségét.

A játék június 14-től indul, és öt nap áll rendelkezésre arra, hogy megtalálják a fesztivál területén plakát formájában elhelyezett, QR kóddal ellátott, számozott kincsesládákat.

Az első öt kód bűn- és balesetmegelőzési tartalmakra visz, a hatodik leolvasásakor egy online kvíz kérdéssorra juthatunk, ahol a válaszok megadását követően egy verses üzenethez érkeznek. Ezt a versikét kell beküldeni a [email protected] e-mail címre. A QR kódok leolvasása okostelefonnal egyszerűen megoldható.

Fotó: police.hu

Ha megtalálták a számozott öt láda mindegyikét és megtekintették a hozzájuk kapcsolódó rövid tartalmakat, akkor könnyedén tudnak válaszolni az utolsó, hatodik kincsesládánál feltett kérdésekre.

A szervezők segítségül a játékot kísérő plakát térképén bejelölték a hat láda rejtekhelyét.

Beküldési határidő: június 19.  24.00 óra. A megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket, akik értékes ajándékokat kapnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában