Jó hírek

2022.06.17. 13:03

Június 18-án nyit a szolnoki szabadstrand

Az utolsó simításokat végzik a szabadstrand körül az illetékesek, tisztítják a strandszékeket, rendezgetik a napozóágyakat, eligazítást kapnak a strandőrök.

Rimóczi Ágnes

Fotó: Rimóczi Ágnes

Lassan minden készen áll, hogy megnyissa kapuit a szabadstrand. Mindez június 18-án délelőtt 10 órakor történik meg, szombattól várja a fürdőzni vágyókat a csodás Tisza és Tisza-part. 

A nyitással kapcsolatban tartott pénteki tájékoztatón Szalay Ferenc kiemelte, hogy 2019 óta nem volt ilyen kedvező a vízállás, igazi plázs alakult ki a Tisza mellett. 

A hely tehát adott, a megfelelő szolgáltatások rendelkezésre állnak, öltözők, zuhanyzók rendben üzemelnek, a büfé is működik majd és a biztonság is garantált

– sorolta a polgármester. 

Hozzátette: a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. szakemberi által évről-évre szebb, jobb a szolnoki szabadstrand.

– Igyekszünk minden évben a már megszokott kiváló színvonalat biztosítani a vendégeknek – emelte ki ezzel kapcsolatban Lits László. 

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. ügyvezetője rámutatott, hogy bár a a vízimentők a partról és a vízről is figyelik a fürdőzőket, az önfeledt strandolás érdekében maguknak is figyelniük kell, hogy ne legyen probléma, ne történjen baj. Fontos, hogy figyeljünk egymásra is – tette hozzá Lits László, aki kiemelte, hogy a kutyával érkezőket idén is a 200 méterrel arrébb található kutyás strand várja. 

A szolnoki szabadstrandnál a vízminőség kiváló, a vízhőfok jelenleg 20-21 fok, ami valószínűleg természetesen melegszik a nyár folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában