Tájékoztatás

2022.06.08. 19:00

Minden szökőkutat bekapcsoltak már a megyeszékhelyen

A Kossuth téri szökőkút már május elseje óta üzemel, majd a többi, megyeszékhelyen található szökőkutat is beüzemelték, melyek azóta is működnek, látványosabbá téve a városi parkokat, tereket.

Rimóczi Ágnes

Fotó: Illusztráció / Mészáros János

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy jelenleg összesen hét szökőkút tartozik a társaság üzemeltetése alá a megyeszékhelyen. 

– A Tiszai hajósok terén működik a Kérészes és a Tisza parkban a Szolnok ispán (Hajós) szökőkút, beüzemeltük a Verseghy parkban a Békás szökőkutat, valamint elsőként a Kossuth térit. A lista a Szapáry úton lévő Ivó nő, a Széchenyi parkban lévő Tányéros és a vasútállomás előtti szökőkúttal teljes – mondta el Lits László, a cég ügyvezető igazgatója. 

Hozzátette: időnkénti esetleges üzemzavarok előfordulnak, de kollégáik lehetőség szerint mielőbb elhárítják azokat, jelenleg is működik mind a hét kút. 

A szökőkutakkal kapcsolatban mindenképpen meg kell említeni, hogy azok nem ivókutak, vagyis az általános higiénés okok miatt ivásra, kézmosásra, fürdésre nem alkalmasak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában