Gasztronómia
2022.06.19. 19:00
Szarvasgombás ételek ízvilága tárult fel Jászszentandráson
A Magyar Szarvasgombász Szövetség és az IPA, Nemzetközi Rendőr Szövetség magyar szekciójának jászszentandrási szervezete szombaton immár kilencedik alkalommal rendezte meg a Szarvasgombás Ételek Főző-Sütő versenyét.
Illés Anita
Minden a szarvasgombáról szólt a jó hangulatú versenyen
Fotó: Pesti József
A gasztronómiai kalandnak ezúttal is a jászszentandrási strand adott helyet, ahol a fekete gyémántnak nevezett gombafajta felhasználásával, fűszerezésével készültek az ízletes ételek. A program célja évről évre az IPA emlékhely, valamint az uniós oltalmat kapott jászsági nyári szarvasgomba népszerűsítése és a hagyományápolás.
Szarvasgombás Ételek Főző-Sütő versenye
Fotók: Pesti József
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre