Gasztronómia

2022.06.19. 19:00

Szarvasgombás ételek ízvilága tárult fel Jászszentandráson

A Magyar Szarvasgombász Szövetség és az IPA, Nemzetközi Rendőr Szövetség magyar szekciójának jászszentandrási szervezete szombaton immár kilencedik alkalommal rendezte meg a Szarvasgombás Ételek Főző-Sütő versenyét.

Illés Anita

Minden a szarvasgombáról szólt a jó hangulatú versenyen

Fotós: Pesti József

A gasztronómiai kalandnak ezúttal is a jászszentandrási strand adott helyet, ahol a fekete gyémántnak nevezett gombafajta felhasználásával, fűszerezésével készültek az ízletes ételek. A program célja évről évre az IPA emlékhely, valamint az uniós oltalmat kapott jászsági nyári szarvasgomba népszerűsítése és a hagyományápolás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában