Jubileum

2022.07.30. 10:11

Jeles évfordulót ünnepelt a Karcagi Nagykun Bajtársi Egyesület

Miniszteri és egyesületi elismeréseket is átadtak a 120 fős civil belügyi szervezet tagjainak.

Daróczi Erzsébet

Fotó: Daróczi Erzsébet

Megalakulásának ötvenedik évfordulóját ünnepelte pénteken a Karcagi Nagykun Bajtársi Egyesület. A Déryné rendezvényközpontban tartott ünnepségen Rab János nyugállományú őrnagy, az egyesület elnökének beszámolóját követően Sári Kovács Szilvia alpolgármester méltatta a 120 fős civil belügyi szervezet hagyományőrző munkáját.

Ezután Esküdt Lajos nyugállományú ezredes, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének (BEOSZ) Koordinációs elnökhelyettese, Kőszegi Ferenc nyugállományú alezredes, a BEOSZ Észak-Magyarországi Régió régióvezetője, Molnár János alezredes, a MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (HKNYP) 4. Hadkiegészítő Toborzó Központ parancsnoka és Terenyi Krisztina őrnagy, az MH HKNYP 9. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda irodavezetője miniszteri és egyesületi elismeréseket adott át a tagoknak. Az ünnepséget a Honvéd Művészegyüttes operettműsora zárta.

A Déryné rendezvényközpontban szervezett ünnepséget a Karcagi Nagykun Bajtársi Egyesület
Forrás: Daróczi Erzsébet
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában