Tájékoztatás

2022.08.15. 19:40

Korlátozzák a szolgáltatások körét a Martfűi Termál Spában

Bár számítanak némi vendégkörvesztésre, mégis szükségesnek ítélték a döntéseket.

P. Pusztai Nóra

Forrás: termalhotelmartfu.inn.fan

Korlátozott nyitvatartással és az élményelemek üzemelésének szüneteltetésével próbálják a kiadásokat csökkenteni a fürdőben. Tomasovszky László, a Martfű Termál Spa igazgatója megkeresésünkre elmondta, mint, ahogy magánszemélyként, úgy intézményként is spórolni érdemes az energiával.

– Meg kell találni az egyensúlyt a bevétel és a kiadások között – hangsúlyozta.

A törzsvendégek egy részével egyeztetve hozták meg a döntést, hogy üzemképes maradhasson a fürdő, mivel annak fenntartása igen energiaigényes.

– Rövidebb nyitvatar­tásra készülhetnek a vendégeink. A szaunák és a gőzkabin sem működik, a büfében a palacsinta- és melegszendvics-készítés szünetel, egyes gyógymedencéket időszakosan lezártunk – sorolta Tomasovszky László. Hozzátette: a részletekről tájékoztatták a vendégeket. A gyógyászati kezelések szűkítése nincs tervben.

Bár számítanak némi vendégkörvesztésre, mégis szükségesnek ítélték a döntéseket. Az árak változtatásáról később döntenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában