Választás

2022.11.21. 11:25

A bizalomra is épít az új kenderesi polgármester

Barabásné Forgács Edit számára nagy erőt adott az emberek támogatása és szeretete.

Daróczi Erzsébet

Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke (balra), dr. Fazekas Sándor (balról a második) és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselők is köszöntötték az új polgármestert, Barabásné Forgács Editet

Fotó: Daróczi Erzsébet

A szavazatok közel hetven százalékát a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje, Barabásné Forgács Edit szerezte meg a vasárnapi kenderesi időközi választáson. A mgválasztott településvezető elmondta, nagyon örül az eredménynek, amelynek elérésében sokan segítettek neki. 

– A családom, a kollégáim és a lakosság részéről is éreztem a szeretetet, a bizalmat, ami a hihetetlen erőt adott. Kőkemény munka áll előttünk, de úgy gondolom mindennel megbirkózunk majd, ezzel a támogatással el tudjuk majd végezni a feladatainkat – fogalmazott a megválasztott városvezető.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő is értékesnek nevezte a vasárnap esti eredményt.

– Azt gondolom Kenderes-Bánhalma elismerte azt a tevékenységet, amit a Fidesz-KDNP jelöltjei az elmúlt években végeztek. Elismerte, hogy Kenderesnek változásra, fejlődésre van szüksége  fogalmazott. – A kenderesiek bizalmat szavaztak a Fidesz-KDNP által támogatott polgármesternek és csapatának. Úgy vélem, hogy egy ilyen nagymértékű felhatalmazás mindenképpen bíztató az elkövetkező időszakra.

Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő ugyancsak bizakodó a település jövőjét illetően.

– Komoly közéleti tapasztalatokkal rendelkező, saját munkájukban már bizonyított emberek vállalták, hogy képviselőként indulnak a választáson, a támogatottság az ő irányukban is megvan. Én is felajánlom az önkormányzati világban, illetve a központi közigazgatásban szerzett tapasztalataimat, s biztos vagyok abban, hogy egy határozott, energikus, céltudatos városvezetéssel, a megyei önkormányzat segítségével, illetve a közéleti szereplőkkel, országgyűlési képviselőkkel együtt biztosítani fogjuk Kenderes fejlődését.

Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke jól ismeri Barabásné Forgács Editet, hiszen együtt dolgoznak a közgyűlésben. 

– Külsős bizottsági tagként a megyei közgyűlésben és önkormányzati képviselőként is azt bizonyította, hogy kiváló csapattag, aki össze tud fogni egy olyan közösséget, amely győzelemre vezeti Kenderes és a Bánhalma ügyét. Azt gondolom, megfontolt, bölcs és felelősségteljes döntést hozott most Kenderes és Bánhalma lakossága, ennek köszönhetően olyan felhatalmazást adtak a polgármester és képviselő-testület kezébe, amivel élve megnyílik a település előtt az a fejlődési út, amire nagyon régóta hivatott lenne. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában