Segítségnyújtás

2022.11.25. 06:55

Jelentős adománnyal segítették a ceglédi iskolát

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat szervezésében, a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör adományozásában megyehatáron átívelő, nagyszabású adományátadó akcióra került sor a településen.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A program keretében számos, értékes felajánlást juttattak el csütörtökön a Losontzi István EGYMI, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium számára.

Fodor Gusztáv, a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör alapító tagja hírportálunk érdeklődésére elmondta, hogy mintegy kétmillió forint értékű segélyt vittek el az intézménybe. 

– A szállítmány tartalmazott egyebek mellett 16 matracot, ágyat, 600 darab textilmaszkot, 10 vödör falfestéket, ágyneműket, plédeket, párnákat, takarókat, játékokat, valamint 120 liter felületfertőtlenítőt. Az akció mottója a megyéken átnyúló határtalan szeretet volt – közölte a református lelkész.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat tájékoztatása szerint az adományt Farkas Edit intézményvezető, Földi László országgyűlési képviselő, valamint Fodor Gábor, a Ceglédi Tankerületi Központ igazgatója fogadták és köszönték meg. Az iskola tanulói ünnepi műsorral hálálták meg a nagylelkű felajánlást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában