Alfaseed Kft. 

2022.11.19. 08:16

Karcagi lett az Év Családbarát Vállalata idei fődíjának nyertese

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gála keretében adta át a 2022-es Az Év Családbarát Vállalata díjakat, immár tizedik alkalommal. A nyerteseket Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára köszöntötte.

Szoljon.hu

Fotó: Szécsi István

Az Év Családbarát Vállalat fődíj nyertese nagyvállalat kategóriában a Criterion Csoport készpénzlogisztikai vállalat, középvállalati kategóriában a Shell Hungary Zrt., kisvállalat kategóriában az Alfaseed gabona- és takarmány-nagykereskedő Kft. lett.

Köszöntőjében Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár elmondta, hogy Magyarországon 12 éve kezdődött a családbarát fordulat, és ezalatt olyan hellyé vált hazánk, ahol megbecsülik a családokat.

Skrabski Fruzsina, a mozgalom vezetője kiemelte, hogy „több száz céget díjazott már a Három Királyfi Családbarát Vállalat díjjal, és ma már több 100 ezer ember örülhet a családbarát céges intézkedéseknek.”

„Az elmúlt években és idén különös, új fókusszal került előtérbe életünk minden színterén a biztonság kérdése. A családbarát cégek ebben is elől járnak, mert egymás felé forduló, humán szempontból kiszámíthatóbb cégkultúrájuk miatt mind a vezetők, mind a munkatársak számára nagyobb biztonságot nyújtanak. Idén azt láttuk, hogy a pályázó cégek legfontosabb törekvése a közösség újrateremtése, megerősítése mellett, kollégáik mentális egészségének megőrzése." – mondta el Ujvári Enikő, a 2022-ben 10 éves Balansz Program vezetője.

Az Év Családbarát Vállalata 2022 fődíj nyertese kisvállalat kategóriában a karcagi Alfaseed Kft. lett idén.

A gabona-, dohány-, vetőmag-, takarmány-nagykereskedő magyar cég harmincöt főt foglalkoztat. Igazi közösségépítők, a vezetőség számára fontos a munkatársak jobb megismerése, véleményük, visszajelzéseik ismerete. Számos módon adnak anyagi támogatást a különböző élethelyzetű kollégáknak és családjaiknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában