Elismerés

2022.12.13. 10:18

Családbarát Munkahely-díjban részesült több szolnoki székhelyű intézet és cég

Az ország megyei jogú városai összevetésében szolnoki székhelyű intézetek és cégek kapták a legtöbb Családbarát Munkahely-díj elismerést az idén.

M. G.

A beérkezett pályázatok közül idén ötvennégy nyertest választottak ki

Forrás: Szalay Ferenc Facebook-oldala

A város önkormányzatán kívül az illetékességét és működését tekintve a megyehatáron túlra is kiterjesztő Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a Közép-Tisza-Vidéki Vízügyi Igazgatóság, a Szolnoki Tankerületi Központ és a Verseghy Ferenc Könyvtár részesült 2022-ben Családbarát Munkahely-díjban. 

Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára Budapesten, az elismerés átadóján hangsúlyozta, hogy a tizenkét éve alapított kitüntetéssel a kormány méltó módon szerette volna elismerni azokat kis-, közép- és nagyvállalatokat, költségvetési szerveket és egyházi szervezeteket, amelyek elősegítik a munka és a családi élet közötti minőségi kapcsolat megteremtését. A beérkezett pályázatok közül idén ötvennégy nyertest választottak ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában