Galériával

2022.12.18. 06:55

Látványos lézershow is színesítette a falukarácsonyt Alattyánon

A szervezők felajánlásokból sült hurkával és kolbásszal, valamint babgulyással vendégelték meg a lakosokat.

Illés Anita

A látványos lézershow mellett hangulatos ünnepi programokkal várták a megjelenteket

Fotó: Pesti József

Hangulatos karácsonyváró programot rendeztek pénteken a községháza előtti téren, ahol a falu apraja-nagyja összegyűlt és együtt ünnepelt. Pócs János országgyűlési képviselő és Huszár Arnold polgármester köszöntője után a település közösségei lélekemelő műsorral kedveskedtek a résztvevőknek. 

Az Aranyalkony Nyugdíjas Klub és a Hetedhét Theatrum ezúttal is fényt vitt a szívekbe. Kezdeményezésükre ugyanis az ünneplők mécsesekkel vonultak fel és közös énekeltek. A műsorban közreműködött többek között Forgó Amadé versmondó, a helyi általános iskola kórusa és Bagi Zoltán táncdalénekes. Ezenkívül betlehemes árnyjáték és látványos lézershow színesítette a programot. 

A szervezők felajánlásokból sült hurkával és kolbásszal, valamint babgulyással vendégelték meg a lakosokat. Az önkormányzat néhány hónappal ezelőtt játékgyűjtésbe kezdett, hogy a gyerekek arcára mosolyt csaljanak. Ez sikerült is, hiszen az ország szinte minden pontjáról érkeztek játékok, így minden gyermek kapott meglepetést a falukarácsonyon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában