Pályázat

2022.12.16. 15:14

Mosdók újultak meg a szolnoki Hetényi kórházban

Nem csak komfortosabbá, de higiénikusabbá és környezettudatosabbá is váltak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet fogadóépületének földszinti mosdói egy most lezáruló pályázat keretében.

Szoljon.hu

Agócs Attila gazdasági igazgató mutatja a megújult mosdót

Fotó: Mészáros János

A Wellis Magyarország Zrt. által meghirdetett, „Kórházi szaniter fejlesztések a Wellis jóvoltából” című felhívásra a Hetényi Géza Kórház is sikeresen pályázatott. A pályázatnak köszönhetően, közel egy millió forintos nagyságrendű támogatás eredményeként a 408 ágyas pavilon földszinti részén található mosdóhelységek szanitereinek rekonstrukciója történt meg.

Ennek köszönhetően sikerült betegbarát, kulturált környezetet kialakítani, növelve a helyiségeket használó páciensek és hozzátartozók komfortérzetét, higiénés biztonságát és elégedettségét.

A Wellis Magyarország Zrt. által biztosított magas minőségű, megfelelően záró szerelvények lehetővé teszik, hogy mérséklődjön a vízfogyasztás, ami hozzájárul az intézmény fenntartási és működési költségeinek csökkenéséhez, nagy mértékben erősítve a környezeti fenntarthatóság szempontjait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában