Adomány

2022.12.15. 16:50

Pakkokat várnak a jótevők, hogy ajándékcsomagokat adjanak a jászkunságbeli rászorulóknak

Több éve indult útjára a Szeretetdoboz akció megyénkben.

Mészáros Géza

Fejér Andor alpolgármester és Szalay Ferenc Szolnok polgármestere is átadták "pakkjaikat" a megyeháza aulájában Hubai Imrének, a megyei közgyűlés elnökének és Borbás Zoltánnak, a megyei közgyűlés alelnökének

Fotó: Nagy Balázs

„Nyilas Misi pakkot kapott!”. Évekkel ezelőtt e legendássá vált móriczi gondolat mentén indult útjára az a „Szeretetdoboz” nevű akció, melyet térségünkben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Hubai Imre hirdetett meg, s melyhez magánszemélyek, cégek, vállalkozások, hivatalok és intézmények csatlakoztak ezer számra.

Csütörtökön dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc Szolnok polgármestere, Fejér Andor alpolgármester, valamint Rusvai Károly (KDNP) és Tasnádi Zoltán (Fidesz) frakcióvezetők adták át „pakkjaikat” a megyeháza aulájában Hubai Imrének és Borbás Zoltánnak, a megyei közgyűlés alelnökének, akiken keresztül az ajándékcsomagok a térség kispénzű családjaihoz, magányosan élő idősembereihez kerül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában